Logen VERITAS

Aalborg

Logen i Aalborg er stiftet den 19. november 1939, og har dermed eksisteret i mere end 80 år. Alle loger i landet har latinske navne, og i Aalborg valgte man navnetVeritas,der betyder sandhed.

Vores medlemmerne er et bredt udsnit af befolkningen, og de kommer fra alle sociale lag og aldersgrupper. Vi er en blandet flok mænd, der sætter etik og personlig udvikling højt – samtidig forsøger vi at gøre en forskel for andre ved at samle midler ind, som via vores donationer til humanitære foreninger, enkeltpersoner med flere kan hjælpe i deres arbejde.

Vi holder logemøde hver mandag aften kl. 19.00 i perioden fra september til maj. Mødet starter kl. 19.00, men de fleste af os møder op en times tid før for at hygge sig og tale sammen ganske uforpligtende, inden vi spiser. Det egentlige logemøde starter kl. 20.00. Efterfølgende slutter vi aftenen med kaffe og hyggeligt samvær. De fleste takker af omkring kl. 22.30.

Logerådet prioriterer den personlige udvikling og det sociale samvær mellem brødrene – alle skal have en god aften. Herudover prioriterer vi, at alle brødre får mulighed for at være aktive i logens forskellige udvalg – naturligvis med respekt for brødrenes andre gøremål, hvad enten det er jobbet, familien eller øvrige fritidsinteresser, der lægger beslag på tiden.

Logen Veritas har til huse i ejendommen Ølgodvej 1 – bedre kendt som Restaurant Orkideen – tæt på universitetet og motorvejen.

Lyder det spændende? Så tøv ikke med at sende mig en mail, så vil jeg sørge for, at du bliver kontaktet.

Mødedag:

Mandag

kl 19:00


Adresse:


Ølgodvej 1

9220 Aalborg Ø

.