Logen CLEMENTIA

Århus

Logen Clementia Logen er stiftet den 10. oktober 1964. I logen Clementia (navnet betyder mildhed), mødes vi hver torsdag kl. 19.00 fra september til maj måned.

Normalt mødes brødrene i god tid, så vi kan få vendt dagens oplevelser inden vi samles i logesalen. Efter logehandlingen serveres der et let måltid. Her er der mulighed for at udveksle synspunkter, og evt. ”læsse” af, hvis du har behov for det. Efter endt spisning, er der mulighed for at trække ind i ”de tilstødende lokaler” til socialt samvær, få en god snak med andre brødre og nyde en forfriskning.

En væsentlig del af logens formål udfoldes gennem det etiske, humanitære og filantropiske arbejde. Gennem vores humanitære arbejde er du med til at gøre noget for andre mennesker.

Ønsker du at:

  • Være en del af et fællesskab
  • Få en pause fra hverdagens jag.
  • Opnå personlig udvikling.
  • Være noget for andre.

Kontakt da vores loge. Du kan se kontaktinformationerne her til højre. Du vil da blive kontaktet med henblik på et gæstebesøg i vores loge.


Der findes 2 loger i Aarhus inden for Serapions-Ordenen, den anden hedder logen Sct. Stephan holder møde hver onsdag kl. 19.00

Mødedag:

Torsdag

kl 19:00


Adresse:


Kystvejen 7

8000 Århus C.

.